Esteu aquí

Activitats aquàtiques

 
 

Activitats aquàtiques

RECOMANACIONS GENERALS

 
  • És obligatori l'ús de banyador i casquet de bany.
  • És obligatori dutxar-se abans d'entrar a la piscina.
  • Aviseu al tècnic si és el primer dia que feu l’activitat, o si teniu cap problema cardiovascular, respiratori, de tipus epilèptic o que comporti riscos per a la pràctica esportiva.
  • Sigueu puntuals. En cap cas entreu quan hagi començat l’escalfament, així evitarem lesions i garantirem un bon aprofitament de la sessió.
  • Cal hidratar-se durant l’exercici físic: recordeu dur una ampolla d’aigua.
  • Assegureu-vos que el nivell de l’activitat és adequat al nivell real de la vostra condició física.
  • Només podran accedir a la piscina els alumnes i els monitors.
  • Es demana màxima puntualitat a l'hora de començar l’activitat. No es podrà entrar passats 15 minuts de l'inici de l'activitat i no es podrà recuperar la classe un altre dia.
  • Per garantir la seguretat de l'alumne, està totalment prohibit entrar dins la piscina fins que el monitor no estigui present.
  • En les activitats aquàtiques es pot fer ús de sabatilles especials per no relliscar però no mitjons.
 

AQUA-FITNESS

AQUA-SUAU

AQUA-SUAU

Programa d’exercicis de baixa intensitat. Permet augmentar la flexibilitat i la mobilitat articular per evitar o lesions a nivell articular o músculo-esquelètic. Es treballa en tres fases: tensió, relaxació i extensió.

AQUA-GIM

AQUA-GIM

Programa d’exercicis d’intensitat moderada, amb suport musical i de material de fitness aquàtic. Intercala el treball cardiovascular i de tonificació.
 

AQUA-EXTREM

AQUA-EXTREM

Programa d’exercicis d’alta intensitat, amb suport musical i de material de fitness aquàtic. Intercala el treball cardiovascular i de tonificació.

FUSION BOARD

FUSION BOARD

Activitat que es realitza sobre una taula aquàtica i en la qual s'entrena el cos de manera global a través de diverses disciplines esportives. Provocant situacions de desequilibrI s'aconsegueix un entrenament d'alta intensitat.

 

AQUA-WELLNESS

Activitats terapèutiques com a part d’un programa de salut complet. Requereixen d’una prescripció de l’exercici físic per part del metge del Club, que en farà un seguiment mensual. Es realitzen en piscina poc profunda i es disposa de material específic i d’ús exclusiu. Els grups són reduïts (màxim 8 persones) i l’atenció personalitzada. Les sessions duren 50 minuts.
 
AQUA-TERÀPIA

AQUA-TERÀPIA

Programa d’exercicis aquàtics per la recuperació funcional de malalties i lesions de l’aparell locomotor. Utilitza l’exercici sistematitzat amb finalitats terapèutiques per prevenir i rehabilitar patologies i lesions.

 

CURSETS DE NATACIÓ

NADONS

NADONS

Dels 4 als 23 mesos. Permet la familiarització del nadó amb el medi aquàtic i l’inici de les seves habilitats dins l’aigua. Tant el nadó com un dels pares han de ser socis del Club; poden participar en les sessions un màxim de dos adults per nadó. Les sessions duren 30 minuts.

INFANTIL

INFANTIL

Dels 2 als 14 anys. Iniciació i perfeccionament de les tècniques de natació. Es realitza a la piscina d’aprenentatge o a la piscina interior, en funció del nivell d’aprenentatge. Les sessions duren 50 minuts.

ADULTS INICIACIÓ

ADULTS INICIACIÓ

Per a majors de 15 anys que volen aprendre a nedar. Permet millorar la flotació, respiració, coordinació i moviments bàsics. Les sessions duren 50 minuts.

ADULTS PERFECCIONAMENT

ADULTS PERFECCIONAMENT

Dirigit a majors de 15 anys que volen millorar la seva tècnica i estil. Les sessions duren 50 minuts.

 

ENTRENAMENT PERSONAL

ENTRENAMENT PERSONAL

ENTRENAMENT PERSONAL

L’entrenament personal permet dissenyar un programa específic i personalitzat conforme als objectius desitjats, sigui aprendre a nedar o millorar la tècnica. L’assessorament inclou la programació de les sessions amb entrenador i les pautes pels entrenaments lliures. Les sessions són de 60 minuts.

 

ENTRENAMENTS INCLOSOS A LA QUOTA DE SOCI/A

ENTRENAMENT DE NATACIÓ

ENTRENAMENT DE NATACIÓ

Per a persones que saben nedar i volen entrenar amb diferents tècniques i volums de càrrega. Les sessions duren 45 minuts.

ENTRENAMENT DE WATERPOLO

ENTRENAMENT DE WATERPOLO

Per a persones que volen iniciar-se en la pràctica del waterpolo. Les sessions duren 45 minuts.

 
 

NORMATIVA DELS CURSETS I LES ACTIVITATS AQUÀTIQUES

 
MATRÍCULA: s’ha de fer a recepció. El pagament del primer mes es pot fer a recepció (en efectiu o targeta) o bé pel banc (si l’alta és abans del dia 24 del mes anterior). No es podrà accedir al curs sense estar-hi inscrit i és imprescindible presentar el tiquet d’inscripció al monitor/a.
 
PAGAMENT: l’import del curset es cobrarà el dia 1 de cada mes mitjançant domiciliació bancària. No es podrà accedir a cap curs amb rebuts pendents de pagaments. Aquest s’hauran d’abonar a recepció, amb el recàrrec corresponent.
 
BAIXES: cal comunicar-les a recepció abans del dia 24 del mes en curs. No es retornaran els diners un cop s’hagi facturat.
 
PLACES: els cursets d’Aqua-Wellness es podran oferir a partir de 3 persones inscrites, i fins a un màxim de 8 persones. A la resta, el mínim requerit per a poder obrir una activitat serà de 8 persones i el màxim condicionat a l’activitat. Si un grup està ple, s’obrirà llista d’espera. En cas que el Club no pugui oferir un curset per falta d’inscrits, es retornaran els diners.
 
RECUPERACIÓ DE CLASSES: no es recuperaran les classes dels dies que siguin festius. En cas que un cursetista no hagi pogut cursar un mes ja pagat, no es tornaran els diners.
 
ACCÉS: només podrà accedir a la instal·lació un acompanyant per cursetista menor de 12 anys, i no podrà fer ús de les instal·lacions si no ha adquirit una entrada puntual.
 
Per a més informació
Per a més informació adreçar-se a la Coordinació d'Activitats Aquàtiques.
Telèfon: 93 221 00 10