Esteu aquí

Informació general

PROGRAMA

Dissabte 1 de juliol de 2017 se celebrarà la Travessia nedant al Port de Barcelona, que enguany arriba a la seva 90a edició.

La novetat d'aquesta edició és que, a banda de formar part de la III Copa d'Espanya, esdevenint una etapa més de la Copa d'Europa d'aigües obertes.

A les 8h del matí procedirem al lliurament dels xips al Moll de Bosch i Alsina, des d'on es faran les sortides de les diferents travessies.

HORA CATEGORIES EDATS DISTÀNCIES LLOC SORTIDA
09.00h Infantil Nascuts/des el 2002 i 2003 1.000m Moll de Bosch i Alsina
09.10h Menor Nascuts/des el 2004, 2005 i 2006 1.000m Moll de Bosch i Alsina
09.20h Absoluta (1) De l'any 2001 i anteriors
Excepcionalment podran participar nedadors nascuts al 2002 i 2003
que tinguin tramitada i acceptada per la RFEN la quota d'activitat
estatal i participin dins de la Copa d'Espanya d'aigües obertes.
5.000m Moll de Bosch i Alsina
09.30h General (2) De l'any 2001 i anteriors 2.500m Moll de Bosch i Alsina
09.40h Màster De l'any 1997 i anteriors
Tots els que participin han de tenir tramitada la llicència màster
1.000m Moll de Bosch i Alsina
11.10h Persones amd discapacitat (-) 400m Moll de Bosch i Alsina
12.30h LEN Open Water Swimming Cup      

 

(1) El temps màxim per nedar la Travessia de la categoria absoluta femenina/masculina serà d'1 hora 15 minuts. Qui no pugui justificar com a mínim aquesta marca no podrà participar (o justificar una marca en 3000 de 40 minuts). Per justificar-la només servirà un registre oficial. Qui no compleixi aquest requisit tindrà opció a participar a la categoria General.

(2) El temps màxim per nedar la Travessia de la categoria general femenina/masculina serà de 60 minuts. Qui no pugui justificar com a mínim aquesta marca no podrà participar. Per justificar-la serviran les marques de les Travessies anteriors o un registre oficial. Qui no compleixi aquest requisit tindrà opció a participar a la categoria de màsters.

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es poder fer a través d'aquesta web (a l'enllaç inscripcions). Els socis del CNAB també podeu tramitar-la presencialment a la recepció del Club.

L'últim dia per formalitzar-les és el dimecres 28 de juny a les 14h. No s'acceptaran noves inscripcions ni canvis de categoria el dia de la Travessia.

Drets d'inscripció: 10€. Els i les que participin a la Travessia de persones amb discapacitat estan exemptes d'aquest pagament.

Per participar és imprescindible tenir llicència de les Federació Catalana de Natació o de qualsevol altra federació autonòmica adscrita a la Real Federación Española de Natación (o el seu homòleg en el cas de nedadors amb llicència estrangera).

En cas de no tenir llicència, el CNAB la podem tramitar per un dia a la FCN amb un cost de 15€ i gratuïtament pels socis del Club (només vàlida per majors de 18 anys o nedadors de la categoria màster).

Per participar a la Copa d'Espanya, a més de tenir la pertinent llicència federativa, s'ha hagut de satisfer la quota d'activitat estatal per a la temporada en curs.

Consulta al final d'aquesta pàgina el reglament de la Travessia al Port i el de la RFEN de la III Copa d'Espanya d'aigües obertes.

 

COMPETICIONS

35a Travessia de persones amb discapacitat
16è Campionat de Catalunya Menor de Gran Fons
64è Campionat de Catalunya Infantil de Gran Fons
3a Travessia de Mig Fons
18a Travessia Màster
77è Campionat de Catalunya de Gran Fons
3a Etapa de la III Copa de España de aguas abiertas
 

 

TROFEUS

Tindran copa els guanyadors (masculí i femení) de la classificació general de cada Travessia.

 

NORMATIVES