Esteu aquí

Informació general

PROGRAMA

Diumenge 25 de setembre de 2016 se celebrarà la 89a Travessia nedant al Port de Barcelona. Aquesta competició, organitzada cada any pel nostre Club, està enmarcada dins dels actes de les Festes de la Mercè de Barcelona.

La novetat d'aquesta edició és que formem part de la II Copa d'Espanya d'aigües obertes de la RFEN, que integra les travessies més importants, esdevenint la XVII etapa.

A les 8h del matí procedirem al lliurament dels xips al Moll de Bosch i Alsina, des d'on es faran les sortides de les diferents travessies.

HORA CATEGORIES EDATS DISTÀNCIES LLOC SORTIDA
09.00h Infantil Nascuts/des el 2001 i 2002 1.000m Moll de Bosch i Alsina
09.15h Menor Nascuts/des el 2003, 2004 i 2005 1.000m Moll de Bosch i Alsina
09.40h Absoluta (1) De l'any 2000 i anteriors
Excepcionalment podran participar nedadors nascuts al 2001 i 2002
que tinguin tramitada i acceptada per la RFEN la quota d'activitat
estatal i participin dins de la Copa d'Espanya d'aigües obertes.
5.000m Moll de Bosch i Alsina
09.50h General (2) De l'any 2000 i anteriors 2.500m Moll de Bosch i Alsina
09.50h Màster De l'any 1996 i anteriors
Tots els que participin han de tenir tramitada la llicència màster
1.000m Moll de Bosch i Alsina
11.10h Persones amd discapacitat (-) 400m Moll de Bosch i Alsina

 

(1) El temps màxim per nedar la Travessia de la categoria absoluta femenina/masculina serà d'1 hora 15 minuts. Qui no pugui justificar com a mínim aquesta marca no podrà participar (o justificar una marca en 3000 de 40 minuts). Per justificar-la només servirà un registre oficial. Qui no compleixi aquest requisit tindrà opció a participar a la categoria General.

(2) El temps màxim per nedar la Travessia de la categoria general femenina/masculina serà de 45 minuts. Qui no pugui justificar com a mínim aquesta marca no podrà participar. Per justificar-la serviran les marques de les Travessies anteriors o un registre oficial. Qui no compleixi aquest requisit tindrà opció a participar a la categoria de màsters.

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es poder fer a través d'aquesta web (a l'enllaç inscripcions). Els socis del CNAB també podeu tramitar-la presencialment a la recepció del Club.

L'últim dia per formalitzar-les és el dijous 22 de setembre a les 14h. No s'acceptaran noves inscripcions ni canvis de categoria el dia de la Travessia.

Drets d'inscripció: 10€. Els i les que participin a la Travessia de persones amb discapacitat estan exemptes d'aquest pagament.

Per participar és imprescindible tenir llicència de les Federació Catalana de Natació o de qualsevol altra federació autonòmica adscrita a la Real Federación Española de Natación (o el seu homòleg en el cas de nedadors amb llicència estrangera).

En cas de no tenir llicència, el CNAB la podem tramitar per un dia a la FCN amb un cost de 15€ i gratuïtament pels socis del Club (només vàlida per majors de 18 anys o nedadors de la categoria màster).

Per participar a la Copa d'Espanya, a més de tenir la pertinent llicència federativa, s'ha hagut de satisfer la quota d'activitat estatal per a la temporada en curs.

Consulta al final d'aquesta pàgina el reglament de la Travessia al Port i el de la RFEN de la II Copa d'Espanya d'aigües obertes.

 

COMPETICIONS

34a Travessia de persones amb discapacitat
15è Campionat de Catalunya Menor de Gran Fons
63è Campionat de Catalunya Infantil de Gran Fons
2a Travessia de Mig Fons
17a Travessia Màster
76è Campionat de Catalunya de Gran Fons
17a Etapa de la II Copa de España de aguas abiertas
 

 

TROFEUS

Tindran copa els guanyadors (masculí i femení) de la classificació general de cada Travessia.

 

NORMATIVES