Inscripcions 2017

Totes les inscripcions tenen un cost de 10€.

Després d’enviar la inscripció passaràs a una pàgina per realitzar el pagament. Sense aquest pagament no es considerarà finalitzada la inscripció

Per poder nedar la Travessia necessites obtenir la llicència federativa per un dia de la Federació Catalana de Natació. El seu cost ès de 15 euros i la pots aconseguir a través de qualsevol club de natació. Si tries NO, també la podem tramitar nosaltres fent el pagament des d'aquesta mateixa web després d'omplir el formulari.

Als socis i sòcies del CNAB us tramitem la llicència sense càrrec. Si aquest és el teu cas, marca l'opció 'NO, però soc soci del CNAB' i indica el número de soci al camp següent.

En cas de no estar federat, escriu el número de soci del CNAB o del teu DNI
Si no estàs federat, escriu cap

(1) El temps màxim per nedar la Travessia de la categoria absoluta femenina/masculina (5000 mts) serà de 1hora 15 minuts. Qui no pugui justificar com a mínim aquesta marca no podrà participar (o justificar una marca en 3000 de 40 minuts). Per justificar-la només servirà un registre oficial. Qui no compleixi aquest requisit tindrà opció a participar a la categoria General.

(2) El temps màxim per nedar la Travessia de la categoria general femenina/masculina (2500 mts) serà de 60 minuts. Qui no pugui justificar com a mínim aquesta marca no podrà participar. Per justificar-la serviran les marques de les Travessies anteriors o un registre oficial. Qui no compleixi aquest requisit tindrà opció a participar a la categoria de màsters.

(3) Podran participar a la Copa d'Espanya aquells nedadors que puguin acreditar els temps requerits en els punts 1 i 2 i que hagin satisfet la quota d'activitat estatal.

(4) Per nadar en en la categoria de Máster es imprescindible tenir la llicència específica de Màster.

Tria Sí si tens una discapacitat
%
Indica el grau de discapacitat