Inscripcions 2018

Totes les inscripcions tenen un cost de 10€.

Després d’enviar la inscripció passaràs a una pàgina per realitzar el pagament. Sense aquest pagament no es considerarà finalitzada la inscripció

(recordeu que les inscripcions al Campionat de Catalunya s’han de tramitar a través de la FCN. Aquí només les inscripcions per la Travessia al Port i la copa d’Espanya)

Per poder nedar la Travessia necessites obtenir la llicència federativa per un dia de la Federació Catalana de Natació (nomès per nedadors majors d’edat). El seu cost ès de 5 euros i la pots aconseguir a través de qualsevol club afiliat a la Federació Catalana de Natacióde natació. Si tries NO, també la podem tramitar nosaltres fent el pagament des d'aquesta mateixa web després d'omplir el formulari.

Als socis i sòcies del CNAB us tramitem la llicència sense càrrec. Si aquest és el teu cas, marca l'opció 'NO, però soc soci del CNAB' i indica el número de soci al camp següent i el teu Nº de DNI.

En cas de no estar federat, escriu el número de soci del CNAB i el teu DNI. Si no ets soci, indica el teu DNI.
Si no estàs federat, escriu cap

(1) Travessia Absoluta: El temps màxim per nedar la Travessia absoluta (5 Km) serà d’1 hora 25 minuts. Qui no pugui justificar com a mínim aquesta marca no podrà participar. Per justificar-la (*) només servirà un registre aconseguit en una competició en piscina/travessia inclosa en el calendari de la Federació Catalana de Natació o d’altres federacions territorials depenents de la RFEN els anys 2017 ó 2018. Qui no compleixi aquest requisit tindrà opció a participar a la Travessia General de mig fons (2,5 Km) sempre que acompleixi els requisits sol.litats (2). El document que acrediti aquest temps s’ha d’enviar per mail a travessiaportbarcelona@cnab.cat..

(2) Travessia General mig fons: El temps màxim per nedar la Travessia general de mig fons (2,5 Km) serà de 60 minuts. Qui no pugui justificar com a mínim aquesta marca no podrà participar. Per justificar-la serviran registres d’aquesta mateixa prova (2500 mts) de les edicions dels anys 2016 ó 2017 de la Travessia Nedant al Port de Barcelona o d’una competició en piscina/travessia inclosa en el calendari de la Federació Catalana de Natació o d’altres federacions territorials depenents de la RFEN dels anys 2016, 2017 i 2018 sobre una distància de 2000 m en un temps màxim de 50 minuts. Qui no compleixi aquest requisit tindrà opció a participar a la Travessia màster (sempre que el seu any de naixement estigui inclòs dins d’alguna de les categories màsters). El document que acrediti aquest temps s’ha d’enviar per mail a travessiaportbarcelona@cnab.cat.

(3) Podran participar a la Copa d'Espanya aquells nedadors que puguin acreditar els temps requerits en els punts 1 i 2 i que hagin satisfet la quota d'activitat estatal RFEN.

(4) Per participar en una la categoria de Máster es imprescindible tenir la llicència específica en la especialitat de natació i estament Màster.

Tria Sí si tens una discapacitat
%
Indica el grau de discapacitat