Notícies

FUSION BOARD. Preparat per a experimentar noves sensacions?

13/06/2017

Arriba al CNAB el FUSION BOARD. Sigues dels primers a Barcelona en gaudir d'aquesta activitat innovadora. Entrena't, remulla't i divirteix-te.

Treballarem qualitats físiques com la resistència, força, flexibilitat i potència i també les neurològiques com la coordinació, agilitat, equilibri, precisió, entre d'altres. Aconsegueix els objectius desitjats d'una manera on treballin cos i ment de manera global.

Prova-ho gratis des del 21 de juny al 30 de juny.

Fes la teva inscripció a la sala de fitness o a través de l'aplicació MYWELLNESS dos dies abans de l'activitat.

> Més informació

CAMPIONS DE LLIGA

23/05/2017

Es repetia, com l'any passat, una final trepidant davant del Club Natació Sabadell on vam necessitar 3 partits per alçar-nos amb un nou títol. I com sempre ho hem donat tot a l'aigua. L'equip contínua fent història. Amb aquesta ja són 17 Lligues, la 12a consecutiva. I dos dels guardons individuals de la lliga també s'han quedat a casa. Dani López, millor porter, i Alberto Munárriz, millor jugador. Enhorabona equip, enhorabona Campions!!!! #BacallàSecSec #orgullCNAB #famíliaCNAB

 

> Més informació

VICTÒRIA A LA DARRERA JORNADA DE CHAMPIONS

26/04/2017
VK Partizan 4 - 8 Club Natació Atlètic-Barceloneta(0—1, 1—2, 2—3, 1—2)

Tanquem la temporada en Europa amb una victòria davant el serbi VK Partizan (4-8).

Infinitament orgullosos de l'equip que ho ha donat tot fins l'últim moment. Tornem a l'octubre amb les mateixes ganes i amb el mateix objectiu, arribar a la Final Six. #BacallàSecSec 

> Més informació

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

13/04/2017

Per la present es convoca als socis i sòcies de ple dret a l’Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc el proper divendres 28 d’abril de 2017, a les 19:30 hores en primera convocatòria i a les 20:00 hores en segona convocatòria a la seu social del Club (Sala Alfons Cánovas), plaça del Mar, s/n.

Ordre del dia

> Més informació

VICTÒRIA EN CHAMPIONS PERÒ ADEU A LA FINAL SIX

05/04/2017
CN Atlètic-Barceloneta 12 - 10 Waspo Hannover(6—2, 2—3, 3—2, 1—3)

Molt orgullosos d'un EQUIP que ho ha donat tot a cada partit i que reuneix tots els valors de l'esport. Competitivitat, companyerisme, superació, il·lusió, respecte, treball en equip, disciplina...i molt més valors.

Malgrat la victòria davant el Waspo Hannover (12-10), la també victòria del nostre rival más directe, el ZF Eger, ens deixa fora de la Final Six.

> Més informació
Subscriure a Notícies