Notícies

Triplet juvenil

16/07/2018

Campions d'Espanya juvenil!!! L'equip aconsegueix una temporada rodona i brillant, amb la consecució dels 3 títols en disputa. Lliga catalana, Campionat de Catalunya i avui han assolit el Campionat d'Espanya, amb el Sergi Prieto com MVP. Gràcies per tot el que ens heu fet gaudir, estem immensament orgullosos. Moltíssimes felicitats Campions!!! I una menció molt especial al nostre estimadíssim entrenador Mario García, que tot i que la propera temporada no estarà amb nosaltres, sempre formarà part de la nostra família i el CNAB sempre serà casa seva. #BacallàSecSec #waterpoloCNAB #orgullCNAB #femCNAB

> Més informació

Els màsters de waterpolo a Itàlia

16/07/2018

Els nostres màsters han participat aquest cap de setmana al Trofeu Cà Rossa a Itàlia en un entorn fascinant. Ho han gaudit moltíssim i han fet un gran torneig. Especial menció a Kassandra Peppa, millor jugadora. Felicitats! Però per sobre de tot destaquem que a il·lusió i a bon rotllo no els guanya ningú!!! Enhorabona i gràcies per representar al CNAB tant bé #BacallàSecSec #waterpoloCNAB #orgullCNAB #femCNAB

 

> Més informació

Europeu de waterpolo

13/07/2018

Demà arrenca l'esdeveniment esportiu més esperat de l'any, el 33è LEN European Water Polo Championships - Barcelona 2018 amb una cerimònia inaugural que promet ser espectacular. La selecció femenina debuta el mateix dissabte i el dilluns ho farà les masculina. Al CNAB estem molt orgullosos que compti amb 9 dels nostres jugadors. Dani López, Felipe Perrone, Alberto Munárriz, Roger Tahull, Marc Larumbe, Alejandro Bustos, Fran Fernández, Blai Mallarach i Álvaro Granados. Ens esperen 14 jornades molt intenses i emocionants de waterpolo de màxim nivell i des del Club els enviem tot el nostre recolzament. Sort equips, endavant!!!

> Més informació

Jordi Vidal, Campió entre Campions

10/07/2018

Jordi Vidal, com ens té acostumats, torna a brillar al Campionat de Catalunya infantil amb 7 medalles aconseguides.

Or als 100 braça (1'07"84) Or als 400 estils (4'50"32) Plata als 50 braça (31"86) Plata als 100 lliures (55"96) Plata als 200 braça (2'29"32) Plata als 200 crol (2'03"30) Bronze als 50 lliures (25"50)

Enhorabona a tot l’equip, que ha fet una fantàstica competició: Coraly Mera, Marina Gil, Nora Huguet, Mariona Llorens, Rita Boira i Jordi Vidal. I molt especialment felicitats al nostre Campió Jordi Vidal.

> Més informació

Subcampions d'Espanya cadet

09/07/2018

Després d'un magnífic campionat, on han lluitat cada jugada, s'enduen la plata.

D'aquesta manera posen punt i final a una temporada magnífica, sumant aquest nou títol al de Subcampions de Catalunya i Subcampions de Lliga catalana.

Moltíssimes felicitats, orgull màxim de tots vosaltres!!! #BacallàSecSec #waterpoloCNAB #orgullCNAB #femCNAB

 

> Més informació
Subscriure a Notícies