ARRENCA LA MARATÓ D’ESTALVI ENERGÈTIC

News

ARRENCA LA MARATÓ D’ESTALVI ENERGÈTIC

01/02/2018
 

El Club ha estat una de les entitats escollides per a participar a la Marató d’estalvi Energètic, que llença l’Ajuntament de Barcelona durant aquest mes de febrer. Es tracta d’una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica.

Durant tot el mes de febrer, gairebé cinquanta edificis i equipaments municipals de tots els districtes participarem en la Marató. Això vol dir que durant aquest mes, les persones que hi treballem o fem ús de l’equipament ens haurem de fixar molt bé en com consumim l’energia. Setmanalment farem un control dels consums d’aigua, electricitat i gas, i mirarem si hem aconseguit reduir-los respecte als consums dels anys anteriors. Ho anirem anotant i al final del mes sabrem quant hem aconseguit estalviar.

L’estalvi aconseguit es destinarà al projecte: ALS BARRIS DE LA MARINA, POSEM TOTA L’ENERGIA. Assegurem-nos que ningú passi fred, o tingui manca d'aigua o talls de llum.
Siguem conscients, siguem solidaris.