Campions Copa Catalunya

News

Campions Copa Catalunya

10/09/2018

Primer títol de la temporada del nostre equip. La Copa Catalunya és la competició de waterpolo que obre la temporada dels clubs catalans i que celebra la seva 13a edició i la 11a que es queda a casa. Moltíssimes felicitats Campions!!!!
Pròxima parada la Supercopa #BacallàSecSec #waterpoloCNAB #orgullCNAB

Palmarès Copa Catalunya

2018 CN Atlètic-Barceloneta
2017 CN Atlètic-Barceloneta
2016 CN Atlètic-Barceloneta
2015 CN Sabadell
2014 CN Atlètic-Barceloneta
2013 CN Atlètic-Barceloneta
2012 CN Atlètic-Barceloneta
2011 CN Terrassa
2010 CN Atlètic-Barceloneta
2009 CN Atlètic-Barceloneta
2008 CN Atlètic-Barceloneta
2007 CN Atlètic-Barceloneta
2006 CN Atlètic-Barceloneta

>Resultats