CAMPIONS DE LA COPA CATALUNYA

News

CAMPIONS DE LA COPA CATALUNYA

11/09/2017

Gran inici de temporada la de l'equip, que aquest diumenge ha aixecat la desena Copa Catalunya de waterpolo. Moltíssimes felicitats Campions!!!! #BacallàSecSec

Resultats

Final: CN Atlètic-Barceloneta 8 - 7 CE Mediterrani
Semifinal: CN Mataró 5 - 10 CN Atlètic-Barceloneta
Quarts de final: CN Atlètic-Barceloneta 23 - 6 CN Catalunya

Palmarès

2017 CN Atlètic-Barceloneta
2016 CN Atlètic-Barceloneta
2015 CN Sabadell
2014 CN Atlètic-Barceloneta
2013 CN Atlètic-Barceloneta
2012 CN Atlètic-Barceloneta
2011 CN Terrassa
2010 CN Atlètic-Barceloneta
2009 CN Atlètic-Barceloneta
2008 CN Atlètic-Barceloneta
2007 CN Atlètic-Barceloneta
2006 CN Atlètic-Barceloneta