FEM ESPORT PER UNA BONA CAUSA "Let’s Move for a Better World"

News

FEM ESPORT PER UNA BONA CAUSA "Let’s Move for a Better World"

13/03/2017

El Club se suma al repte mundial que llança Technogym el proper 13 de març "Let’s Move for a Better World". Una campanya que pretén lluitar contra el sedentarisme i l'obesitat i fomentar un estil de vida més actiu i saludable.

Tenim temps fins al 31 de març per aconseguir entre tots, a les nostres màquines de cardio, la major quantitat de MOVEs (unitat de mesura Technogym per al moviment). I és que és també un repte solidari ja que a partir d'1.000.000 de MOVEs podrem donar un equip Technogym a una organització sense ànim de lucre.

El CNAB hem escollit com a entitat beneficiària al Grup Cooperatiu TEB, amb el qual des de fa anys mantenim una relació molt estreta i fa una tasca tan necessària com magnífica a la nostra societat. El TEB treballa des dels principis i els valors cooperatius per aconseguir una vida inclusiva per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Des que van iniciar en el 1968 han anat construint un engranatge de centres especials de treball sense ànim de lucre, centres ocupacionals, serveis d'habitatges especialitzats, serveis d'inserció laboral, fundació tutelar, clubs esportius…. perquè les persones amb discapacitat intel·lectual vagin ocupant el lloc que es mereixen en la societat.

MOGUEM-NOS PER LA NOSTRA SALUT I MOGUEM-NOS PER ELLS. Creiem fermament en la capacitat de les persones amb discapacitat intel·lectual i en la necessitat de potenciar-les al màxim; també estem convençuts que perquè aquest esforç tingui fruits, fa falta que la societat construeixi un entorn inclusiu.